• -

Baby zwemmen

Baby- en Peuterzwemmen is de leukste activiteit voor jou en je baby; en vind plaats in ons indoor 25-meterbad.

Lekker samen in het water bewegen op vrolijke liedjes. Je baby leert zich op zijn gemakt te voelen in het water en jij kunt heerlijk genieten van je kindje die overduidelijk plezier beleeft. Babyzwemmen maakt de band tussen jou en je baby nóg sterker. Bovendien heeft het een positieve invloed op de psychische en motorische ontwikkeling van je baby, en prikkelt het volop de zintuigen. 

Onder deskundige begeleiding en op speelse wijze leert jouw kindje zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van water kennen; het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spiertjes - en in een later stadium de coördinatie van armen en benen. De indrukken die jouw baby tijdens het zwemmen opdoet zijn nieuw, intens en fun - en hij doet het samen met jou! Door het voortdurende contact dat je met je kindje houdt, ontstaat een nog hechtere band. Het is mooi om te zien hoe zelfs kleine baby's reageren op water... Water is tenslotte het leukste speelgoed dat er bestaat!

BEREID JE VOOR OP BABYZWEMMEN

Je kunt met je baby zwemmen als hij drie maanden oud is.

Deze leeftijd kan echter verschillen per kind. Overleg daarom bij twijfel zeker even met het consultatiebureau.

Ga je zwemmen met je baby, bereid je dan goed voor: Zorg voor een goede zwemluier. Smeer je baby in na het zwemmen en draag zelf comfortabele zwemkleding

Baby en peuter zwemmen


Donderdag 3 maanden tot 1 jaar     10.30 - 11.00 uur
Donderdag 1 tot 4 jaar 11.00 - 11.30 uur
losse les € 4,55
10 lessenkaart     € 40,95

Terug

Contact bij Bruurs

Bel +31(0)13 - 507 53 32 of stuur een email naar info@sporthotelbruurs.nl
Je kan ook het onderstaande contactformulier invullen.

© 2016 Bij bruurs | Dit is een website van Krachtig Media