• -

Leerling volgsysteem


Als ouder wil je graag inzicht hebben in de vorderingen van jouw kind tijdens de zwemlessen. Mag je kind al bijna naar de volgende fase? Komt het felbegeerde diploma al in zicht? Natuurlijk zijn de gegevens van jouw kind beveiligd. Om toegang te krijgen tot ons leerlingvolgsysteem, log je in met een code en een wachtwoord.

Inloggen
Ga naar www.sporthotelbruurs.zwemscore.nl. Hier vul je bij 'Toegangsnaam' de eerste drie letters van de achternaam en de geboortedatum van jouw kind in (bijvoorbeeld bru311299). Klik daarna op: 'Wachtwoord vergeten' en daarna ontvang je automatisch een e-mail met uw wachtwoord toegestuurd. Met dit wachtwoord log je in op de persoonlijke pagina van jouw kind.

Eenmaal ingelogd, zie je een handig overzicht van de zwemeisen voor het betreffende diploma en zie je precies welke dingen goed gaan en welke nog beter kunnen. Heeft jouw kind op alle onderdelen een smilie? Dan is hij of zij klaar voor de volgende fase. Als je wil, kun je de resultaten uitprinten, bijvoorbeeld om aan opa en oma te laten zien. Voor meer informatie over het Zwem - ABC ga naar www.npz-nrz.nl.

Contact bij Bruurs

Bel +31(0)13 - 507 53 32 of stuur een email naar info@sporthotelbruurs.nl
Je kan ook het onderstaande contactformulier invullen.

© 2016 Bij bruurs | Dit is een website van Krachtig Media