• -

Massage bij Bruurs

Laat je masseren in Baarle Nassau


Ontspanning is belangrijk in een gezonde lifestyle. Ontsnap uit de dagelijkse hectiek en geniet van één van de vele massages van Wellness Bruurs. Even een moment van rust en ontspanning. Je lichaam gezond houden. Terugkomen bij jezelf, verwarmend, verlichtend en reiningend; gewoon een geschenk voor lichaam en geest! Van Ontspanningsmassage, Thaise Kruidenstempel massages tot Sportmassage: onze masseurs hebben beiden hun eigen specialiteiten. 

Ontspanningsmassage
Jouw lichaam en geest komen weer in balans na deze massage. Er wordt gebruikt gemaakt van harmonieuze grepen in een rustig tempo zodat je lichaam ontspant en tot rust komt. 
25 minuten €25  
50 minuten €50
Alleen op afspraak. Anton Snels  06 - 53704507 

Sportmassage
Sportmassage kan helpen om herstel te bevorderen bijv. wanneer je last hebt van verhardingen in spieren of spiervermoeidheid. Deze massagemethode is zeer effectief voor zowel sporters als niet-sporters! 
25 minuten €25  
50 minuten €50
Alleen op afspraak. Anton Snels  06 - 53704507


Verwen jezelf met een verwarmende Thaise Kruidenstempel massage.

Het verminderd o.a. rug,schouder,hoofd-en nekpijn. Het laat je goed slapen na een behandeling.

Sabaaydi® Kruidenstempel Massage
Deze verwarmende massage geeft een diepe ontspanning en reiniging! Verlichtend o.a. bij spier/gewrichtspijnen, allerlei vormen van reuma en jicht, fybromyalgie, onrust, hoofdpijn en slapeloosheid.

Het lichaam en/of gezicht worden bestempeld met warme Thaise Kruidenstempels, waarna een massage met warme olie volgt. Met een heerlijke voetmassage als afsluiting voel je je weer als herboren!
45 minuten €45
60 minuten €60
90 minuten €85

Alleen op afspraak: Virgine van Rooij 06 53953161


Tempel Kidz
© Kinder Kruidenstempel Massage
Geeft een diepe (innerlijke) rust en ontspanning wat o.a. hoofd, nek, schouder, buik, spier en groeipijnen zal verlichten. Het kind komt terug bij zichzelf. Verminderd onrust en drukte, wat o.a. het slaapgedrag zal verbeteren. Kinderen worden evenwichtiger en minder prikkelgevoelig. Hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen zal groeien!
30 minuten €27,50

Alleen op afspraak: Virgine van Rooij 06 53953161


Holistische warme olie Massage
De massage wordt intuïtief afgestemd op ontspanning en/of specifieke klachten en wordt afgesloten met een rustgevende voetmassage.
Je komt weer in contact met je lichaam, geest en gevoel; meer energie en evenwicht volgt!
30 minuten €35
60 minuten €60

Alleen op afspraak: Virgine van Rooij 06 53953161


Oorkaars Kruidenstempel Massage
Vaak hoofdpijn, migraine? Verkoudheids- voorhoofd- bijholteklachten? Druk in je hoofd, stress? Oorklachten? Deze massage is een combinatie van 2 Oorkaarsen en een massage met speciale kleine warme Kruidenstempeltjes en olie van oren, gezicht, hals, decolleté. Afsluitend met een hoofd- en voet massage, geeft deze massage verlichting, reiniging en rust!
70 minuten €70

Alleen op afspraak: Virgine van Rooij 06 53953161


Oorkaars/Lichaamskaars behandeling

Oorkaarsen bij alle Oor- en/of hoofdklachten en onrust. Last van buik- en menstruatiepijn? Gewrichtspijnen, pijn in schouder, rug, of knie? Kies dan voor de Lichaamskaarsen. Beide kaarsen laten blokkades weer stromen, maken de weg vrij voor het afvoeren van de opgehoopte afvalstoffen en zuivert het energiesysteem en de geest.
2 Oor/Lichaams kaarsen met een ontspannende voetmassage met warme olie geeft rust, zal pijn, ongemakken verlichten en laat de energie weer stromen!
45 minuten €45

Alleen op afspraak: Virgine van Rooij 06 53953161


Alle massages die Virgine verzorgt kunnen uitgebreid worden met:

- een warm, zuiverend en verzorgend voetenbad ritueel met speciale kruiden en/of olie  + €7,50

- een masserende gezichtsscrub met cocons van de zijderups (krijg je nadien mee voor thuisgebruik), met aansluitend een 100% natuurlijk, verzorgend, ontspannend gezichtsmasker, Kruiden oogmasker en hoofdmassage + €30 (25 min.)

- 1 Oor/Lichaamskaars  + €12 (kinderen)
- 2 Oor/Lichaamskaarsen  + €20

 
Moeder-dochter, vrienden-vriendinnen, partners etc. kunnen gebruik maken van de Duo Arrangementen!
Relaxed samen zijn en genieten!          
Voor meer info,  Virgine van Rooij 06 - 539 531 61

Contact bij Bruurs

Bel +31(0)13 - 507 53 32 of stuur een email naar info@sporthotelbruurs.nl
Je kan ook het onderstaande contactformulier invullen.

© 2016 Bij bruurs | Dit is een website van Krachtig Media