• -

Wat is er mogelijk na het behalen van je ABC zwemmen?


Iedereen die het zwem-ABC heeft behaald, heeft de titel ‘Zwemveilig’. Maar na het zwem-ABC kan de zwemvaardigheid nog verder worden vergroot door het behalen van de verschillende Zwemvaardigheidsdiploma’s. Zeker voor jonge kinderen is het raadzaam om regelmatig te blijven zwemmen om zo hun vaardigheden op peil te houden.

Voor de echte waterratten biedt Bij Bruurs de volgende lessen aan:

  • Zwemvaardigheid 1, 2 en 3 op woensdag 17.00-17.45 uur
  • Snorkelen 1, 2 en 3 op vrijdag 17.30-18.15 uur
  • Kids-trimzwemmen (Het Kids-trimzwemmen is een les die los staat van diploma’s) op woensdag 17.45-18.30 uur

Bij het Zwemvaardigheid worden de slagen aangepast zoals ze bij het wedstrijdzwemmen worden toegepast. Het gaat om kleine veranderingen t.o.v. de technieken zoals ze het bij het Zwem-ABC hebben geleerd. Ook leren de kinderen nieuwe zwemtechnieken en vaardigheden zoals o.a. de vlinderslag, de polocrawl, de hoekduik en keerpunten. Wanneer het diploma Zwemvaardigheid 1 is behaald kan men doorgaan naar het snorkelen.

Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water moet zeker doorgaan voor het zwemvaardigheidsdiploma Snorkelen. Er zijn 3 diploma’s Snorkelen te behalen. Tijdens de lessen leren de kinderen de vaardigheden die nodig zijn om recreatief te snorkelen. Leuke gevarieerde oefeningen worden aangeboden om zo aan de competenties te voldoen die zijn gesteld aan de verschillende snorkeldiploma’s.

Ook bieden Bij Bruurs Kids-Trimzwemmen aan. Dit is toegankelijk voor kinderen die het zwem-ABC hebben behaald. Aangeraden wordt wel eerst het diploma zwemvaardigheid 1 te behalen. Hierdoor hebben de kinderen een betere basis voor de zwemtrainingen die zij krijgen. Deze lessen bestaan vooral uit banen zwemmen met verschillende zwemtechnieken om zo de techniek en het uithoudingsvermogen van de kinderen te trainen. Wanneer kinderen geïnteresseerd zijn in het wedstrijdzwemmen, is het Kids-trimzwemmen een goede tussenstap.

Contact bij Bruurs

Bel +31(0)13 - 507 53 32 of stuur een email naar info@sporthotelbruurs.nl
Je kan ook het onderstaande contactformulier invullen.

© 2016 Bij bruurs | Dit is een website van Krachtig Media