• -

Easy Vinyasa

Deze Flow les is een mildere vorm van Vinyasa Flow. Er is meer ruimte voor ontspanning en het ritme is iets langzamer. Het tempo biedt ruimte om de houdingen goed te leren uitvoeren. Deze les is dan ook zeer geschikt voor beginners en voor mensen met (lichte) blessures. Bij Flow yoga beweeg je op het ritme van de ademhaling in vloeiende bewegingen. Er is ook meer ruimte voor ontspanning tussendoor.

Tijdens de les is er ook aandacht voor het uitlijnen van je lijf, om een stevige en veilige basis te creëren. Dit gebeurt op een creatieve, speelse en krachtige manier om zo meer bewustzijn en connectie te krijgen met je lijf en je ademhaling.
Je werkt met aandacht om je lijf op die plekken waar het nodig is te versterken en juist op de andere plekken te verzachten. Voelen hoe je lijf kan groeien en vergroten bij het inademen en juist kan verkleinen en verzachten bij het uitademen. Door de focus steeds meer te richten op je lijf en je ademhaling, krijgt het denken de kans om af te zwakken naar de achtergrond, waardoor je rustiger wordt.

Terug

Contact bij Bruurs

Bel +31(0)13 - 507 53 32 of stuur een email naar info@sporthotelbruurs.nl
Je kan ook het onderstaande contactformulier invullen.

© 2016 Bij bruurs | Dit is een website van Krachtig Media