Update

Beste bezoekers/leden,

vanwege het Corona virus zijn wij genoodzaakt om aangepaste openingstijden te hanteren.

Wat wel en wat niet?

Vanaf 18 mei bieden wij buiten sporten aan. Diverse vrije fitness trainingen en groepslessen bieden wij buiten aan. Het aangepaste rooster hiervoor vind je onder kopje sporten – groepslessen.

Vanaf 18 mei mogen wij ons zwembad ook weer gedeeltelijk openen. Wij hebben een aangepast rooster gemaakt voor het banen zwemmen. Dit aangepast rooster vind je onder het kopje zwemmen. Mocht je willen komen zwemmen, dan dient dit telefonisch gereserveerd te worden via 013-5075332. Wij kunnen per tijdsblok 12 mensen toe laten in ons zwembad. De 1,5 zal worden gehandhaafd. Wij vragen om alvast de badkleding aan te trekken. Er kan helaas nog geen gebruik worden gemaakt van de douches en de toiletten.

Vanaf 1 juni openen wij onze sauna tuin! Dit betekent dat er gebruik kan worden gemaakt van het buiten bad en alle ligbedden en stoelen die er staan. We hebben de kluisjes verplaatst naar de een van onze rustruimtes zodat hier de tassen, kleden en telefoons in kunnen. Het is niet toegestaan om telefoons te gebruiken in de sauna tuin.  Er helaas mag nog geen gebruik worden gemaakt van de sauna cabines en de douches. Het zonnen en zwemmen in de sauna tuin is zonder de badkleding.

Wanneer je wil komen zonnen en zwemmen in onze sauna tuin dan dien je dit te reserveren. Dit kan via 013-5075332.

Vanaf 1 juni mogen wij ons café, restaurant en terras weer beperkt openen. Binnen in ons restaurant mogen wij 30 mensen ontvangen. Wil je komen lunchen of dineren, dan dient dit gereserveerd te worden. Via 013-5075332 kun je een tafeltje reserveren. Ons buiten terras is zo ingericht dat de 1,5 meter wordt gehandhaafd. Reserveren voor ons terras is niet nodig.

We hebben een uitgebreide menu kaart met voor ieder wat wils! Zeker de moeite waard om een keer langs te komen.

Vanaf 1 juni is ons hotel weer boekbaar! Wij hebben 18 kamers. Ben je op zakenreis of zoek je een leuke accommodatie voor een nachtje weg? Dan ben je Bij Bruurs aan het juiste adres. Ons complex is gelegen in een bosrijke omgeving. Heerlijk om te fietsen of om te wandelen. Onze hotelgasten mogen gebruik maken van onze faciliteiten. Mocht je een overnachting willen boeken en graag gebruik willen maken van het buitensporten, het zwembad of willen zonnen en zwemmen in de sauna tuin? Geef dit dan even bij je boeking aan, dan reserveren wij een plekje!

Wij willen iedereen bedanken voor jullie steun, begrip en fijne reacties. Wij hopen eerder dan 1 september onze deuren weer volledig voor jullie te mogen openen. Tot die tijd moeten we nog even geduld hebben. Wij blijven positief en houden de goede moed erin. Hopelijk tot snel!

Namens ons gehele team Bij Bruurs