Update COVID-19 – nieuwe maatregelen vanaf 5 juni

Beste leden/bezoekers,

Na regen komt zonneschijn! Wij zijn ontzettend blij dat wij vanaf 5 juni al onze faciliteiten weer mogen openen.

Wat mag er wel en wat mag er niet? 

HORECA
Binnen mogen wij gelukkig weer bezoekers ontvangen! Ons restaurant en café zal gewoon weer geopend zijn. Hotelgasten kunnen ook weer ontbijten in ons restaurant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zondag van 08.00 tot 13.00 uur.

HOTEL
Ons hotel is geopend voor reservering. Wij mogen het ontbijt, lunch en diner weer serveren in ons restaurant. Er kan ook weer gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten. Wanneer je gebruikt wenst te maken van het zwembad, fitness, sauna of tennis dan dient dit vooraf gereserveerd te worden.

FITNESS
Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 08.00 tot 22.00 uur geopend met onze fitness. Op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Zondag zijn wij nog even gesloten. Wij mogen 30 personen per fitness beurt ontvangen. 1 fitness beurt = 45 minuten. Reserveren is verplicht. Zonder reservering is het niet mogelijk om te komen fitnessen. Je kunt je plekje reserveren via onze Bij Bruurs App.

GROEPSLESSEN
Wij mogen binnen weer groepslessen geven. Wij zullen een groepsgrote hanteren van 12 personen per les. Buiten zullen wij ook nog steeds lessen blijven geven wanneer het weer dit toe laat.

TENNIS
Er mag binnen ook weer getennist worden. Zowel single als dubbelen is toegestaan. Wanneer je wil komen tennissen is het verplicht te reserveren. Dit kan vanaf maandag 17 mei via de Bij Bruurs App of telefonisch via 013-5075332.

ZWEMBAD
Alle activiteiten in het zwembad kunnen weer door gaan. Wanneer je wil komen banen zwemmen, vrij zwemmen, baby zwemmen, discozwemmen of deel wil nemen aan de aqualessen dient dit gereserveerd te worden. Dit kan telefonisch via 013-5075332 of via de Bij Bruurs App.

SAUNA
Onze sauna is ook weer geopend. Je kunt dus weer lekker komen relaxen in een van onze cabines en daarna een frisse duik nemen in ons buiten bad. Lunchen of dineren is ook mogelijk in het restaurant van de sauna. Wij hanteren nog tijdsblokken die je dient te reserveren, omdat wij nog een beperkt aantal bezoekers mogen toe laten in onze sauna.

Op de volgende tijden kun je reserveren:
10.00 – 14.00 uur
14.00 – 17.00 uur
17.00 – 20.00 uur
20.00 – 22.00 uur

Je kunt twee tijdsblokken reserveren.

Wij zijn enorm blij dat wij velen van jullie weer gaan zien. Wij danken jullie voor jullie steun en begrip. Het is niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar wij zijn! Wij staan weer met een grote glimlach voor jullie klaar.

Namens het gehele team van Bruurs.